top of page

FMB SPORT CLUB | FAQ

 • Voor wie en wat is de FMB App Pro+ geschikt?
  Veel mensen klagen over slechte begeleiding of mega dure programma's waarbij ze of niet gemotiveerd zijn of na hun programma terugvallen in hun oude gewoonte. Wij hebben onze app zo uitgebreid gemaakt dat je hem op jouw manier kan gebruiken. Of je nou alleen je voeding wilt monitoren, of je workouts zelf of door ons wilt samenstellen. Misschien wil je onze ready to go boodschappenlijstjes gebruiken of al je macros en voortgang meten. Met de FMB Pro+ App werken we stap voor stap naar een nieuw en gemotiveerde lifestyle. Samen gaan we fit worden, Zo ben jij straks de beste versie van jezelf!
 • Wat gebeurt er precies als ik een Pro+ Voeding en/of Workout upgrade heb gekocht?
  Zodra jij een Pro+ voeding en/of workout upgrade hebt gekocht ontvang jij direct een email met wat je moet doen. Zo krijg je gelijk de opdracht om een intake formulier in te vullen zodat wij een goed beeld krijgen van jouw doelen. Vervolgens zal Bruno het intake formulier met je doornemen en een passend schema voor jou maken. Vanaf hier start jouw traject!
 • Zit ik na aanschaf vast aan een FMB schema in de app?
  Nee, je kunt het schema ten alle tijden aanpassen wanneer je bepaalde gerechten of workouts niet fijn vindt. Bovendien staan er altijd tips om bepaalde gerechten te vervangen wat misschien meer in jouw smaak lijn ligt! PAS OP: De schema’s zijn natuurlijk gemaakt op basis van jouw ingevulde gegevens en doelen. Wanneer je bepaalde gerechten/oefeningen gaat aanpassen kan dit in gedrang komen met de macro’s/doelen. Let hier goed op! Je kan natuurlijk altijd overleggen met Bruno via de community.
 • Ik ben vegetariër / veganist / lactose intolerant / last van glutenallergie, kan ik dan ook starten met de FMB App Pro+?"
  Ja dit is zeker mogelijk! Onze voedingsschema’s worden op basis van jouw wensen gemaakt. Wij hebben de expertise in huis om jou een vegetarisch of veganistisch voedingsschema op te stellen. Dit geld hetzelfde wanneer je lactose intolerant bent of een glutenallergie.
 • Wat kan je met een FMB App Pro+ lidmaatschap?
  Alle kennis die team Fit Met Bruno heeft opgedaan alle jaren hebben wij verwerkt in 1 app. Met deze app hebben wij het doel om op een gemakkelijke en leuke manier jouw doelen te behalen! Zo is het mogelijk om via een community met andere leden te chatten en elkaar te motiveren en op de hoogte te houden van elkaars progressie. Met een van de FMB App Pro+ lidmaatschappen maak je volledig gebruik van de functies die jij nodig hebt om effectief en gemakkelijk te werken aan jouw doelen. Nooit meer het geswitcht tussen een voedings- en workout App om je schema’s goed uit te voeren. Alles is vanaf nu binnen 1 App te vinden: - (ONLINE) ECHTE lessen bekijken / JOINEN. Wekelijks geeft FMB trainingen die gemakkelijk te volgen zijn. Deze trainingen kun je ten alle tijden vinden in de kalender en online joinen via de aangegeven Zoom link. - Dagelijkse fitnessactiviteiten bijhouden. Ga aan de slag met een FMB fitness schema of stel er zelf een samen! Wanneer de training voltooid is kun je dit terug zien in de app. - Jouw gewicht, vet % en andere statistieken bijhouden. Vul aan het begin van je traject jouw lichaamswaarde in om je progressie goed in kaart te brengen. Naast dat dit motiverend werkt is het ook belangrijk om te weten wat er eventueel beter of anders moet. - Meer dan 2000 3D workout oefeningen en videos. Stel gemakkelijk jouw workouts samen voor de gehele week! Even vergeten hoe een oefening wordt uitgevoerd? Elke oefening heeft een 3D animatie waardoor jij in een keer ziet hoe het moet! - Vele kant-en-klare FMB workouts en voedingsplannen gebruiken. Geen tijd om zelf je schema samen te stellen? Maak gebruik van een van onze kant-en-klare schema’s. Easy en ready to go! - Zelf workouts en voedingsplannen samenstellen. Liever zelf de regie in eigen handen hebben? Maak jouw eigen schema’s met onze database! Gemakkelijk en snel samen te stellen en meteen gekoppeld aan je macro’s. - Meer dan 150 achievements verdienen. Voor een voltooide workout, stappendoel, calorieën verbranding krijg je een mooie badge ter beloning. Deze zijn ten alle tijden terug te vinden in de App. - Je door ons 1 op 1 laten coachen in een persoonlijk traject (soon). Binnenkort is het mogelijk om een persoonlijk FMB traject aan te gaan waarbij wij jou helpen van voeding tot en met workouts. Houd ons goed in de gaten! - Je agenda bij houden en koppelen aan al je plannen. - 15% Vaste korting bij FMB Nutrition Lab. Elke FMB App Pro+ lid kan ten alle tijden met 15% korting zijn of haar spullen kopen op fitmetbruno.com. - Prijzen winnen bij challenges. - Koppel je Smartwatch & weegschaal.
 • Is een gekozen ledenlidmaatschap maandelijks opzegbaar?
  Ja, je kunt per maand jouw lidmaatschap opzeggen via: wijzigen@fitmetbruno.nl Binnen 24u (ma-vrijdag) zorgen wij dat jouw abonnement aan het einde van de maand afloopt.
 • Hoe kan ik betalen bij FMB Sport Club?
  Je kunt in onze webshop afrekenen met iDeal of Bancontact. Wanneer u een Personal Training traject aangaat werken wij met een maandelijkse automatische incasso.
 • Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen
  Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spamfolder is terecht gekomen, kijk altijd eerst daar. Mocht die daar niet staan en na een uur heb je nog steeds geen bevestiging? Stuur ons dan een mailtje (info@fitmetbruno.com) of stuur een bericht via onze social media kanalen. Dan helpen we je graag verder!
 • Waar is FMB Sport Club gevestigd?
  De FMB Sport Club is gevestigd in Weg En Bos 9, Bergschenhoek (2661 DG) . Auto’s kunnen geparkeerd rondom de Sport Club.
 • Hoe werkt een rittenkaart?
  Voor onze groepslessen bieden wij rittenkaarten aan waarbij je de keuze hebt voor 1, 10 of 20 keer toegang tot een groepsles. De rittenkaart is voor iedere groepsles inzetbaar. Denk hierbij aan bootcamps, yoga lessen, pilates en small group trainingen. Het maakt daarbij niet uit of je de ene keer mee doet aan bootcamp en de volgende keer aan pilates. De rittenkaarten werken als een soort winkel tegoed waarbij je zelf bepaalt waaraan je het uitgeeft.
 • Hoe schrijf mij in voor PT?
  Voordat je een PT traject bij FMB Sport Club kunt starten vragen wij eerst om een proef training te volgen. Op deze manier kunnen we kennis met elkaar maken om vervolgens een plan te maken hoe wij jou doelen gaan bereiken. Vanuit FMB Sport Club vinden wij het erg belangrijk om te luisteren naar jou wensen en meten, evalueren we maandelijks de progressie. De proeftraining is vrijblijvend. Na de proeftraining volgt een gesprek waarbij een plan van aanpak word besproken inclusief een prijsoverzicht.
 • Wat moet ik meenemen aan sport spullen?
  Zelf dien je goede sportschoenen en sportkleding mee te nemen naar FMB Sport Club. Let op: Niet met buiten schoenen de Sportschool betreden. Ook is het fijn om een flesje water of bidon mee te brengen. Een handdoek is prettig om mee te nemen.
 • Moet ik een bepaald niveau hebben?
  Nee zeker niet! Wij organiseren trainingen voor iedereen. Vaak kunnen we een alternatieve oefening geven of een lichtere/zwaardere variant op een oefening. Op die manier kan iedereen meedoen op zijn/haar eigen niveau.
 • Is er een minimum leeftijd?
  Ja, wij hanteren een minimum leeftijd van 15 jaar. Dit heeft te maken met de trainingen die wij uitzetten en belasting van het lichaan.
bottom of page